Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Piimäkanaa huippukokin tapaan, maailmankuuluja nuudeleita, kotibistron kasvisruokia ja mutkattomia viinejä. Niistä on tehty Glorian ruoka & viinin ravintolateemanumero!

Oletko haaveillut bistrotyylisistä kasvisruoista? Uusimman lehden Viinin kanssa -juttu antaa tähän monta herkullista vastausta. Ravintolaklassikko punajuuri-vuohenjuustosalaatti tarjotaan herkän marjaisan pinot noirin seurassa, kun taas paistettu kaali ja kirpakka kaprisvinegretti pitävät hapokkaasta valkoviinistä.

Max 30 min -juttu on omistettu tällä kertaa kuuluisille nuudeleille. Ota haltuun kokki David Changin tyylisten kevätsipulinuudeleiden ohje, pyöräytä teriyakilohen seuraan ihanat sobat ja kokeile suosittuja dan dan -nuudeleita.

Muutenkin lehdessä otetaan oppia mestareiden nikseistä. Samin Nosratin piimäkana, Alice Watersin täydellinen salaatti, Massimo Botturan hävikkiliemi ja Yotam Ottolenghin muhkeat tomaattipavut onnistuvat myös kotioloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Leivonnassa vedetään puolestaan mutkat suoriksi. Mahdottoman helpot paistokset ovat surauttamalla valmiita uuniin. Sämpylät saavat uudet makunsa kierteisiin kätketystä misosta, ricottadipistä tai fetatäytteestä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lehdestä voi nautiskella keittiön lisäksi myös nojatuolissa. Lue ravintolauutisia Kööpenhaminasta, slovenialaisen Ana Rošin matkasta Michelin-kokiksi, Teemu Laurellin keittokirjaintohimosta ja näyttelijä Kari Hietalahden maailman parhaasta herkusta. 

Herkullista kevättalvea!

PS Hyvässä seurassa -juttusarjassa päästään Palefacen keittiöön. Rap-artistin mutkattomat reseptit kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun!

Sisältö jatkuu mainoksen alla