Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Sienioivalluksia, ranskalaisia omenaleivonnaisia ja ravintolakokin kaalikääryleitä. Luksus-kalapuikkoja ja jogurttikanaa. Uusi herkullinen ruokasyksy on katettu!

Uusi Glorian ruoka & viini on omistettu satokauden aineksille. Arkisankari porkkana muuntuu mausteiseksi tahnaksi, paahteisen makuiseksi risotoksi ja nauhoiksi aasialaiseen salaattiin. Vihreät pavut, kypsät tomaatit, purjo ja munakoiso loistavat nopeissa arkiruoissa. Eikä alkusyksyä ilman omenoita: tällä kertaa omenasato upotetaan ranskalaistyylisiin leivonnaisiin. 

Viinin kanssa -jutussa viritetään tutut arkiklassikot viikonloppuun. Makkarakastike muuntuu herkuksi makkarastroganoffiksi, joka onnistuu hyvin myös vegemakkaroista. Uunibroilerin lauantaiversio on intialainen jogurttikana, joka maistuu sekä roseen että valkoviinin kanssa. 

Kansien välistä löytyy uusia ideoita myös sienisyksiä varten. Maukas burgundinpadan tyylinen ruoka valmistuu muhkeista tateista, pastan seuraan sopiva ragu torvisienistä ja dandan-nuudelit suppilovahveroista. Reseptien lisäksi jutussa on kullanarvoisia vinkkejä sienten löytämiseen ja käsittelyyn.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Entä kuinka ravintolakokki valmistaa kaalikääryleet? Mitä viinejä viinitoimittaja suosittelee kauden kasvisruoille? Myös näihin löydät vastaukset uudesta lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkullista satokautta!

PS Nojatuolimatkaile kanssamme Edinburghiin! Kokosimme lehteen Skotlannin pääkaupungin kaupungin parhaat ruoka- ja juomapysäkit.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla