Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
45 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Possucurry
Ainekset
400
g
porsaansuikaleita
2
rkl
punaista currytahnaa
öljyä paistamiseen
1
prk
kookosmaitoa
1/2
dl
kookoskermaa
1
kpl
punainen chili
1
rkl
kalakastiketta
1
tl
fariinisokeria
Koristeeksi
basilikanlehtiä
limelohkoja
Työvaiheet
- Ota suikaleet ajoissa huoneenlämpöön. Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistinpannussa, lisää pannulle punainen currytahna ja kuumenna sitä pari minuuttia. Lisää suikaleet ja paista kullanruskeiksi.
- Kaada kookosmaito lihojen päälle ja keitä noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi kastikkeeseen valutetut ananaspalat, hienonnettu chili, kalakastike ja fariinisokeri. Tarkista maku.
- Koristele tuoreilla basilikanlehdillä ja limetinlohkoilla. Tarjoa basmatiriisin kanssa.