Nämä lettulisukkeet maistuvat myös muurikkalettujen kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
30 min
Jälkiruuaksi jäätelölettuja?
Ainekset
Lettutaikina
2 1/2
dl
maitoa
1
kananmuna
1 1/2
dl
vehnäjauhoa
2
rkl
sokeria
ripaus
suolaa
Mascarponevaahto
2
dl
kuohukermaa
100
g
mascarponea
1/2
dl
tomusokeria
2
tl
puristettua sitruunamehua
Lisäksi
2
dl
mangomehua tai -nektaria
3
rkl
sokeria
8
pientä palloa
suklaajäätelöä (esim. mudcake-makua)
1
dl
pensasmustikoita
Työvaiheet
- Valmista lettutaikina sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia.
- Vaahdota sillä aikaa kerma ja notkista mascarpone lisäämällä sekaan tomusokeri ja sitruunamehu. Lisää kermavaahto mascarponeseokseen.
- Pane kattilaan mangomehu ja sokeri ja keitä hiljalleen 4–5 minuuttia. Nosta sivuun jäähtymään.
- Paista lettutaikinasta rasvatulla pienellä pannulla ohuita räiskäleitä. Kokoa letut, jäätelö ja vaahto annoksiksi. Koristele mustikoilla ja viimeistele mangokastikkeella.