
Lanttukuutiot ja possu kypsennetään meheviksi samassa astiassa.
Lantun ystävän possuruoka
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja kuutioi lantut noin kahden sentin kuutioiksi. Laita ne uunivuokaan, lisää mausteet ja hunaja. Kaada päälle öljy ja sekoita.
- Ruskista kassler paistinpannulla pienessä rasvamäärässä. Ripottele lihan pintaan suolaa ja pippuria. Nosta pala lanttukuutioiden päälle.
- Kypsennä ruokaa 175-asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on 80 astetta. Ota vuoka uunista, ja peitä se foliolla. Jos lanttukuutiot ovat vielä raakoja, laita ne takaisin uuniin ilman lihaa.
- Anna lihan vetäytyä foliossa 15 minuuttia ennen viipalointia. (Ota kypsät lanttukuutiot uunista.)
- Tarjoa ruoka keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa.