
Leivonnaisesta tulee muheva, kun pohjan antaa vetäytyä jääkaapissa yön yli.
Suussa sulavat suklaapalat
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sulata suklaa ja margariini miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa.
- Vatkaa munat ja siirappi kevyeksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos muna-siirappivaahtoon. Lisää lopuksi sulatettu suklaa ja margariini.
- Vuoraa nelikulmainen laakea vuoka leivinpaperilla ja levitä taikina siihen. Paista uunissa noin 15 minuuttia. Leivonnaisen on tarkoitus jäädä keskeltä hieman löysäksi.
- Anna suklaapohjan tekeytyä jääkaapissa yön yli.
- Sekoita tuorejuusto ja siivilöity tomusokeri sekä vaniljasokeri keskenään ja levitä suklaapohjan päälle. Anna hieman jähmettyä.
- Leikkaa piirakka pieniksi neliöiksi ja aseta jokaisen palan päälle manteli.