
Thaimaalainen kanasalaatti maistuu sekä kylmänä että lämpimänä.
Kevyt thaimaalainen kanasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä vettä kattilassa tai vedenkeittimessä. Pätki nuudelit tilavaan kulhoon ja kaada kiehuva vesi päälle. Jätä nuudelit turpoamaan pakkauksen ilmoittamaksi ajaksi. Kun nuudelit ovat pehmenneet, valuta ne vedestä ja huuhdo lävikössä kylmän, juoksevan veden alla.
- Kaada öljy pannuun, ja kuumenna se keskilämmöllä. Lisää currytahna, ja pyörittele sitä öljyssä minuutin ajan. Lisää jauheliha ja paista noin viisi minuuttia.
- Purista limetistä mehu, ja sekoita se kalakastikkeen ja sokerin kanssa yhteen. Kaada seos pannulla kypsyvän jauhelihan joukkoon ja jatka paistamista vielä minuutin ajan.
- Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Hienonna kevätsipuli ja korianteri. Yhdistä kasvikset jauhelihaseokseen.
- Nosta nuudelit tarjoiluastiaan ja lusikoi jauhelihaseos päälle.