
Vanha kunnon uunipannari on helppo valmistaa myös gluteenittomana ja maidottomana.
Gluteeniton ja maidoton uunipannari
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Laita kookosöljy keskikokoiseen (esim. 35 x 25 cm) uunivuokaan. Sulata uunissa samalla kun uuni lämpenee.
- Uunin lämmetessä sekoita maito ja munat kulhossa vatkaimella. Lisää vanilja, vaahterasiirappi tai sokeri, suola sekä jauhot. Vatkaa yhtenäiseksi seokseksi.
- Ota vuoka uunista. Kaada taikina vuoan keskelle niin, että se levittyy tasaisesti. Laita vuoka uuniin ja paista 20-25 minuuttia tai kunnes pannukakku on noussut reunoiltaan ja on väriltään kullanruskea.
- Leikkaa paloiksi ja tarjoile esimerkiksi marjojen tai vaahterasiirapin kanssa.