Trendimaut laku ja fenkoli kohtaavat Ragun jälkiruuassa.
Lakumousse
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita siirappi, mascarpone, creme fraiche, tomusokeri ja sitruunamehu keskenään.
- Liota liivate. Kiehauta kerma. Lisää mascarponemassaan.
- Vaahdota kerma. Nostele massan sekaan.
- Kokoa annos moussesta, jäätelöstä ja marinoidusta fenkolista. Koristele pienillä tillinoksilla.
Sitruunajäätelö
Ainekset
Työvaiheet
- Kiehauta maito, kerma, sokeri, glukoosi ja maitojauhe. Siivilöi. Sekoita massaan sitruunankuori. Anna maustua yön yli.
- Siivilöi ja aja jäätelökoneella.
Sitruunamarinoitu fenkoli
Ainekset
Työvaiheet
- Marinoi viipaloitu fenkoli sitruunankuorella maustetussa sokeriliemessä yön yli.