Ruokailijat istuvat jo pöydässä, kun tämä ruokaa saapuu.
Tässä on herkullinen pasta, johon on laitettu kaikkea mitä talosta löytyy.
Pasta Mishmash
Ainekset
Työvaiheet
Pilko sipulit ja valkosipulit ja kuullota niitä paistinpannulla. Älä käristä.
Lisää tonnikala, anjovikset, kaprikset, salamiviipaleet, kinkku, tomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit.
Lisää sitten tomaattimurska. Leikkaa kanaliemikuutio veitsellä pituus- ja leveyssuunnassa ohuiksi siivuiksi ja lisää se kastikkeeseen. Lisää lopuksi kerma ja tarvittaessa vettä. Vältä liian paksua kastiketta. Kermainen kastike imeytyy pastaan nopeasti viimeistään tarjottaessa.
Laita katkaravunpyrstöt joukkoon hetkeksi lämpiämään. Älä paista, etteivät sitkisty. Voit ottaa pannun pois liedeltä ja pitää ravunpyrstöjä kannen alla.
Keitä pasta ohjeen mukaan, mutta jätä suutuntuma.
Siivilöi pasta ja kaada se kastikkeeseen. Juuri näin päin. Nostele seosta kahdella lusikalla. Älä hurjasti sekoita.
Tarjoa heti lämpimänä.
Italialaiset eivät yleensä tarjoile parmesaania äyriäispastan kanssa, mutta tässä versiossa on paljon muutakin, ja siitä juuri 'mishmash' syntyy.
Syödään, nautitaan!