Raikkaasta hodaribuffetista voit koota juuri oman makusi mukaisen annoksen!
Hodaribuffet
Ainekset
Työvaiheet
Tee ensin kaikki (tai haluamasi) lisukkeet. Grillaa tai kiehauta nakit. Paahda sämpylät lämpimiksi grillissä tai uunissa vasta lopuksi.
Hodaribuffan on Jyväbroilerille kehittänyt Tasty Travelissimo -blogin Martina.
Sipuli-barbeque-hodarit
Ainekset
Työvaiheet
Tee ensin bbq-kastike. Pilko valkosipuli ja kuullota sitä kattilan pohjalla öljyssä. Lisää kaikki loput kastikkeen ainekset kattilaan ja anna kastikkeen kiehua kokoon noin 20 minuuttia. Soseuta ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita. Anna kastikkeen jäähtyä.
Coleslaw:
Ainekset
Työvaiheet
Coleslawn voit tehdä maustumaan sillä aikaa kun BBQ-kastike kiehuu kokoon. Kuori porkkana ja irrota kaalista uloimmat lehdet ja kova kanta. Pilko tai raasta kaali ja porkkana pienemmäksi. Sekoita keskenään majoneesi, valkoviinietikka, sokeri, mustapippuri ja suola ja sekoita kastike sitten kaalin ja porkkanan joukkoon. Tarkista maku. Laita paahdettu sipuli tarjoiluastiaan.
Avokado-pekonihodarit
Ainekset
Työvaiheet
Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Silppua kevätsipulia varsineen. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, hienonnettu kevätsipuli. Mausta pippurilla ja suolalla. Pilko pekoni ja ruskista se pannulla. Kuutioi avokadot, purista niiden sekaan limen mehu ja mausta suolalla.
Kreikkalaiset hodarit
Ainekset
Työvaiheet
Raasta kurkku ja purista siitä vedet pois. Murskaa valkosipulin kynnet ja sekoita kurkkuraaste ja valkosipuli jogurttiin. Mausta suolalla ja pippurilla ja laita jääkaappiin maustumaan.
Huuhtele pinaatti. Pilko lehtiä hieman pienemmiksi, mikäli ne ovat erityisen suuria. Sekoita pinaatin joukkoon öljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda pinaatteja 200-asteisessa uunissa leivinpaperoidulla pellillä 15-20 minuuttia tai kunnes pinaatinlehdet ovat rapeita ja ruskettuneet hieman.
Juusto-ananashodarit
Ainekset
Työvaiheet
Kuori ja pilko ananas ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna chili ja korianteri. Sekoita kaikki keskenään kulhossa. Mausta limestä puristetulla mehulla sekä suolalla ja pippurilla. Laita juustoraaste tarjoiluastiaan.