klo 12:30 | 7.3.2013

Pesto ja halloumi tekevät kasvisvuoasta ruokaisan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
40 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Ricottaherkkusienet ja paahdetut kasvikset
Ainekset
650
g
isoja herkkusieniä
250
g
ricottatuorejuustoa
1
dl
punaista pestokastiketta
200
g
halloumia tai grillijuustoa
250
g
kirsikkatomaatteja
2
pientä vihreää tai keltaista kesäkurpitsaa
1
paprika
2
keskikokoista punasipulia
2
rkl
oliiviöljyä
1/2
sitruunaasta puristettua mehua
1/2
tl
kuivattua rosmariinia ja timjamia
5
kierroksia mustapippuria
myllystä suolaa maun mukaan
Työvaiheet
- Koverra siistityistä herkkusienistä kannat ja täytä sisukset keskenään sekoitetulla ricotalla ja pestolla.
- Leikkaa valutettu halloumi ohuiksi siivuiksi ja asettele siivut täytettyjen herkkusienten päälle uunivuokaan. Lisää vuokaan kirsikkatomaatit, pilkotut kesäkurpitsat ja paprika sekä kuoritut ja lohkotut punasipulit.
- Pirskota kasvisten päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Mausta kevyesti rosmariinilla, timjamilla, mustapippurilla ja suolalla.
- Nosta vuoka uuniin ja paista keskitasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia. Kääntele kasviksia kerran paistumisen aikana. Nauti heti.