
Itse tehdyt lihapullat ovat klassikkoherkku. Niiden kanssa tarjotaan tietysti puolukkahilloa.
Puolukkahillolla kiillotetut lihapullat
Ainekset
Työvaiheet
- Laita korppujauhot turpoamaan desilitraan vettä. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli hyvin pieniksi kuutioiksi. Jos haluat, voit pehmentää sipuleita kuumentamalla niitä hetken mikrossa öljytilkassa.
- Sekoita turvonneet korppujauhot, jauheliha, sipulihakkelukset, muna ja mausteet yhteen.
- Pyörittele taikinasta pieniä pullia kostutetuin käsin. Paista pullia pannulla 8–10 minuuttia. Kuumenna sillä aikaa kattilassa hillo, liemi, chilikastike ja sitruunamehu, sekoita tasaiseksi. Anna poreilla pari minuuttia.
- Kaada kastike lihapullille ja kypsennä vielä pari minuuttia. Tarjoa tagliatelle-pastan kanssa.[ruutu id="1322920"]