Kylmä vihanneskeitto voi hyvin maustua jääkaapissa vaikka yön yli.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
10 min (+ vetäytymisaika 1 t)
Vaikeustaso
Helppo
Gazpacho Vappu Pimiän tapaan
Ainekset
3
dl
tomaattimehua
5-6
kypsää tomaattia
15
cm
kurkkua
1/2-1
paprika
kourallinen tuoretta basilikaa
2-3
palaa kuivahtanutta vaaleaa leipää
1
kevät- tai kesäsipulin varsi
1
pieni valkosipulinkynsi
1
dl
oliiviöljyä
3
rkl
punaviinietikkaa
1
tl
suolaa
hyppysellinen sokeria
20-30
tippaa
tabascoa
mustapippuria
Työvaiheet
- Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauta keitoksi.
- Anna mielellään tekeytyä jääkaapissa ainakin tunti ennen tarjoilua, jotta maut ehtivät tasaantua ja keitto viilentyä.