Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmistusaika
35 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Tomaatti-fetapannukakku
Ainekset
Pohja:
2
kananmunaa
4
dl
maitoa
2
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
20
g
voita
Täyte:
400
g
kirsikkatomaatteja
200
g
Mozzarella juustoraastetta
1
dl
mustia oliiveja (kivetön)
1
pnt
basilikaa
Työvaiheet
Valmista pohja. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää maito, keskenään sekoitetut jauho sekä suola. Lisää lopuksi sulatettu voi.
Kaada massa SAGA Leivinpaperilla vuoratulle piirakkavuoalle (26cm).
Halkaise kirsikkatomaatit ja ripottele täytteet massa pinnalle ja paista 180 °C uunissa 25 minuuttia.