Possun kasslerissa maistuu ihana inkivääri.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hoshiton Ginger ja ginger, misokastike
Ainekset
80
g
porsaan kassleria
10
g
vehnäjauhoja
15
g
raastettua inkivääriä
15
g
koikuchi-soijakastiketta
30
g
kombu-lientä
10
g
sakea
Riisi
70
g
riisiä
15
g
Inkivääri
8
g
usukuchi-soijakastiketta
62
g
kombu-lientä
Kastike
20
g
akamisoa
10
g
sakea
10
g
kombu-lientä
5
g
sokeria
Lisäksi
10
g
ruohosipulia
10
g
vihreää papua (haricot)
5
g
friteerattua mustajuurta
Työvaiheet
- Leikkaa possu suupaloiksi ja pyrittele jauhoissa. Paista possu pannulla. Lisää hienonnetusta inkivääristä, soijasta, kombuliemestä ja sakesta sekoitettu kastike pienissä erissä. Sekoita huolella.
- Pese riisi ja kypsennä riisinkeittimessä raastetun inkiväärin, soijakastikkeen ja kombu-liemen kanssa.
- Sekoita misokastikkeen ainekset ja lämmitä 80-asteiseksi.
- Kasaa riisi lautaselle, asettele possu äälle. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla, keitetyillä pavuilla ja friteeratulla mustajuurella. Kaada päälle kastiketta.