Perinteiset Riojan alueen punaviinit ovat edelleen Euroopan alueen arvostetuimpia. Ei ihme, onhan Tempranillo-rypäle kuin tehty ruokapöytään. Erityisen hyvin siitä valmistettu viini sopii karitsankyljysten tai -lihapullien seuraan.

Mikä? El Coto Crianza, 13,49 e, on keskitäyteläinen ja vivahteikas punaviini Espanjasta Riojan alueelta.

Millainen? Tempranillo-rypäleestä valmistettu viini yhdistää kypsät tanniinit ja marjaisan hapokkaan suutuntuman. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Tumman luumuinen, kirsikkainen ja paahteisen tammen maustama viini kestää hyvin reiluakin valkosipulilla ja yrteillä maustamista. Tarjoa viini paistettujen karitsankyljysten, karitsapullien, tai roseeksi jätetyn karitsan paahtopaistin seurassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla