Ruokalahja sopii kaikille – myös sille, joka ei tarvitse mitään. Jos aika ei riitä valmistamaan ruokalahjoja itse, tarjolla on myös ihania valmiita vaihtoehtoja.

Joulun tunnelmaan voi virittäytyä tekemällä itse esimerkiksi sinappia, suklaakonvehteja tai joulukeksejä. Pakkaamalla ne kauniisti syntyy ilahduttavia ja persoonallisia lahjoja, joille on takuulla käyttöä.

Jos aika ei riitä keittiössä hääräämiseen, voi herkulliset ruokalahjat ostaa myös valmiina kaupasta. Esimerkiksi Stockmannin Herkuissa on laaja valikoima niin kotoisia kuin eksoottisiakin ruokalahjoja. Mieti, ketä haluat muistaa ja mistä juuri hän pitää – makean ystävälle maistuu joulusuklaa, kotikokki ilahtuu hienosta öljystä ja nautiskelija juustoista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Poimi helpot ideat joulun ruokalahjoiksi!

1. Pullollinen hyvää öljyä

Erityisen hieno öljy tai balsamico toimii lahjana yhtä hyvin kuin pullollinen viiniä. Valitse maustettu oliiviöljy, esimerkiksi pikkupullo tryffeliöljyä. Parasta on, että laadukas öljy ilahduttaa keittiössä paljon pidempään kuin paraskaan viini.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Pala Italiaa

Tunnetko jonkun, joka rakastaa italialaista ruokaa? Niinpä. Helppo ja ennen kaikkea herkullinen lahja syntyy esimerkiksi erikoispastasta, gourmet-tomaattikastikkeesta ja tuhdista lohkosta parmesaanijuustoa. 

3. Kimpale juustoa

Herkun valikoimissa on valtava määrä juustoja. Hanki erilaisia keksejä, valitse suosikkijuustosi ja pyydä juustotiskin henkilökuntaa suosittelemaan juustolle sopivaa hilloa. Stockmannin oma, keraamiseen purkkiin pakattu Stilton, on jo itsessään täydellinen lahja!

4. Kori luksussäilykkeitä

Säilykehyllyltä voi tehdä löytöjä, joita ei arkena kaupassa käydessä edes huomaa. Herkun valikoimissa on muun muassa suomalaisen Nordic Delin valmistama Marskin Vorschmack, joka muuttaa tavallisen tammikuisen päivän hetkessä juhlaksi. 

5. Valikoima suklaata

Parhaiden ruokalahjojen lista ei ole täydellinen ilman suklaata. Helsingin keskustan Herkussa palvelee suklaapuoti, jossa voi koota käsintehdyistä suklaakonvehdeista juuri sellaisen yhdistelmän kuin itse haluaa. Kaikissa Herkuissa on joulun alla valtava valikoima kauniisti pakattuja ja herkullisia erikoissuklaita. 

Stockmannin Herkuista saa myös valmiiksi pakattuja Herkkulahjoja.

Tutustu lahjoihin ja tilaa
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla