Rapeaksi paistettu pekoni on oiva lisuke tomaattiseen linssikeittoon.
Pekoni-linssikeitto
Ainekset
Työvaiheet
-
Suikaloi pekoni. Paista se rapeaksi öljyssä kattilassa. Nosta pekonit lautaselle, jätä rasva kattilaan.
-
Hienonna sipuli. Kuutioi porkkanat. Kuullota ne kattilassa, noin 5 minuuttia.
-
Huuhtele linssit siivilässä ja lisää ne kattilaan. Lisää tomaattimurskat ja vesi.
-
Keitä hiljalleen poreillen 20–25 minuuttia. Lisää keittoon lopuksi suola ja pekonisuikaleet.
Miksi keittojen kuvana on nyt usein valmiin keiton sijaan kuva raaka-aineista? Kyllä minä tiedän miltä raaka-aineet näyttävät mutta haluaisin tietää miltä odotusarvoinen valmis ruoka näyttää!