
Sopii keliaakikoille, maistuu kaikille! Leivo täyteläinen suklaakakku vaihteeksi gluteenittomista jauhoista.
Gluteeniton suklaakakku
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Pingota 23 senttisen irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi.
- Paloittele rasva ja suklaa kattilaan. Sulata seos miedolla lämmöllä sulaksi.
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon kuivat aineet. Lisää jäähtynyt suklaa-voiseos taikinaan. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Kaada massa kakkuvuokaan.
- Paista suklaakakkua uunin alatasollanoin 25 minuuttia.
- Koristele jäähtynyt kakku tomusokerilla, kookoslastuilla, pakkaskuivatuilla mansikoilla ja tuoreilla orvokeilla.
Vinkki! Kokeile lisänä mangopaloja ja tuoreita vadelmia.
Otsikossa luki: kakku, joka sopii kaikille. Ei muuten sovi!!! Kakussa kananmunaa joka myös aiheuttaa allergiaa monille.
No ei sovi kaikille! Kakussa on kananmunaa eli muna-allergikko saa varmasti oireita. Tarkkana nyt näiden "sopii kaikille" -juttujen kanssa!
Ei siinä lue, että sopii kaikille, vaan "Sopii keliaakikoille, maistuu kaikille".
Puuttuukohan tästä reseptistä jauhot.. Tuli todella löllöä ja ei kiinteytynyt yhtään. Seurasin ohjetta tarkasti ja jo valmistusvaiheessa ihmettelin että miten ei ole muita jauhoja kuin maissi.