
Jogurttimarinadissa possu mureutuu meheväksi ja saa täyteläisen maun. Tarjoa possu pehmeän tulisen mantelikastikkeen kanssa. Kesän grillisuosikki on valmis!
Jogurttipossu ja mantelikastike
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa kasslerpaisti 3 cm:n viipaleiksi ja viipaleet reiluiksi paloiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää lihat marinadiin ja anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Tee sillä välin mantelikastike (ks. ohje alla).
- Pyyhi marinadi lihojen pinnalta ennen kypsennystä. Kuumenna parila tulikuumaksi ja lisää sille ruokaöljyä. Lisää lihapaloja muutama kerrallaan parilapannulle tai grilliin. Kypsennä välillä käännellen noin 6 minuuttia, kunnes liha on täysin kypsää. Mausta lopuksi suolalla.
- Tarjoa possu mantelikastikkeen kanssa.
Mantelikastike
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori inkivääri ja valkosipulinkynnet. Pilko ne muutamaan palaan. Purista limetistä mehu.
- Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Tarjoa jogurttipossun kanssa.
Missä mantelikastikkeen ohje??
Kiitos huomiostasi! Kastikkeen ohje oli jäänyt merkitsemättä julkiseksi. Nyt se näkyy possureseptin alla!