Parmesaanipiparit ovat nopea ja helppo herkku.
Parmesaanipiparit
Ainekset
Työvaiheet
- Paloittele voi. Nypi kaikki aineet nopeasti taikinaksi. Painele litteäksi, kääri kelmuun ja anna vetäytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä levyksi. Älä kauli liian ohueksi, ettei pipareista tulekuivia. Ota muotilla pipareita ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle.
- Voitele piparit munalla, ripottele päälle parmesaania ja muutama pinjansiemen. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Resepti pipareihin
Törkeän hyviä, onnistui loistavasti vaikka käytin erittäin siemenistä sämpyläjauhoa..!