
Kaupan valmis grillikana sopii keventäjänkin lautaselle, kun broilerista irrottelee rasvaisen nahan pois. Lisäproteiinia salaattiin tuovat ravinteikkaat kikherneet ja pähkinät. Mausta maukkaaksi makeansuolaisella teriyaki-kastikkeella ja sitruunalla.
Mehevä kikherne-kanasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Revi rintaleikkeistä luut ja nahka pois. Paloittele suupalan kokoisiksi paloiksi. Nosta broileripalat kulhoon. Sekoita joukkoon teriyakikastike.
- Huuhtele kikherneet lävikössä. Sekoita broileripalojen joukkoon. Purista joukkoon sitruunanmehua.
- Kuori porkkana ja suikaloi kuorimaveitsellä ohuiksi lastuiksi. Kuori hunajameloni ja leikkaa paloiksi.
- Huuhtele chili, poista siemenet ja viipaloi. Huuhtele salaatinlehdet lävikössä ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.
- Levitä salaatinlehdet laakealle tarjoiluvadille. Levitä päälle porkkanasuikaleet, hunajamelonit, broileri-kikherneseos, cashewpähkinät ja chilit.
Eipä tämä nyt nii erikoista ollu