
Karpalo-parsakaalisalaatti voi kuulostaa vaatimattomalta, mutta maku on juhlan arvoinen. Kuivatut karpalot, pähkinät ja kirpeähkö majoneesikastike muodostavat taivaallisen hyvän yhdistelmän. Salaatti käy myös lisäkkeeksi vaikkapa kanavartaille, savulohelle tai lihalle.
Karpalo-parsakaalisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Irrota parsakaali pieniksi paloiksi. Kuori varsi ja leikkaa paloiksi. Keitä parsakaalia muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja nosta parsakaali jäähtymään kylmään veteen.
- Tee kastike. Leikkaa kuorittu valkosipulinkynsi pienenpieniksi paloiksi. Lisää joukkoon majoneesi, etikka ja mausteet.
- Viipaloi karpalot. Yhdistä valutettu, kylmä parsakaali kastikkeen, karpaloiden ja pähkinöiden kanssa. Salaatin voi tehdä valmiiksi etukäteen, sillä se säilyy muutaman päivän viileässä.
tosi hyvää ! herkullinen ja nopea.
Täytyypä kokeilla taas!