
Tässä herkussa voileivät ovat kakun muodossa ja pizzamakujen mehevöittämänä.
Lämmin voileipäkakku
Ainekset
Työvaiheet
- Voitele irtopohjavuoka. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Mittaa tomaattipyre, balsamiviinietikka, öljy ja rosmariini kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää valkosipulinkynsi, suola ja mustapippuri.
- Viipaloi tomaatti, sipuli ja mozzarella. Paina vuokaan kerros paahtoleipiä tasaiseksi pohjaksi. Levitä leipien päälle kerroksittain tomaattikastiketta, pepperonimakkaraa, mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa. Laita päällimäiseksi kerrokseksi leipää, tomaattikastiketta, tomaattia ja juustoraastetta.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.
Mihinkäs väliin se sipuli tulee ja raakanako?
se on vaan siksi että kokkia itkettäisi
pellillehän se tehteiin