
Okonomiyaki on täydellinen pannukakun ja munakkaan yhdistelmä. Munakaslettu maistuu ihanalta teriyakimajoneesin kanssa.
Okonomiyaki eli japanilainen munakaslettu
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pekoni kylmälle pannulle ja kuumenna. Paista keskilämmöllä, kunnes pekoni on kypsää. Siirrä sivuun.
- Sekoita keskenään muna, jauhot ja vesi. Mausta. Raasta joukkoon kaali ja hienonna kevätsipuli. Lisää myös katkaravut ja pekoni.
- Lisää öljy pannulle ja kaada munakasmassa. Kypsennä 5 minuuttia keskilämmöllä. Käännä varovasti ja kypsennä toiset 5 minuuttia.
- Siirrä lautaselle ja hienonna päälle kevätsipulia. Yhdistä teriyakimajoneesin ainekset keskenään ja tarjoa munakasletun kanssa.
Mitähän noilla paineilla oli tarkoitus tehdä ?
Niin siis pekoneilla....
Hei, hyvä huomio, ohje on nyt korjattu. Pekoni lisätään katkarapujen kanssa munakasmassaan.