Perunasta ja juustosta paistetaan rapeat kasvispihvit. Ruoka on sekä halpa että herkullinen.
Perunafritterit
Ainekset
Työvaiheet
- Pese ja kuori perunat. Huuhtele ne kylmällä vedellä ja raasta karkealla terällä. Nostele raaste kulhoon ja lisää suola. Sekoita.
- Kuori valkosipulin kynnet ja hienonna ne hyvin. Leikkaa pinaatinlehdet karkeasti muutamaan osaan. Nosta perunaraaste siivilään ja puristele ylimääräinen neste pois. Sekoita peruna, pinaatti, valkosipuli, juustoraaste ja pippuri kulhossa. Riko joukkoon muna ja sekoita hyvin.
- Kuumenna pannu keskilämmöllä. Jos sinulla lettupannu, käytä sitä. Anna voin sulaa pannuun. Nosta 2–3 ruokalusikallista taikinaa jokaiseen lettupannun koloon ja painele tiiviisti. Anna ruskistua, käännä ja ruskista myös toinen puoli. Paista koko seos. Jos käytät isoa pannua, nostele sille kerrallaan kaksi tai kolme lettusta.
Ei vain käy vegaaneille tämäkään.Munaa ja juustoa...
Miksi pitäisi käydä? Kaipa reseptejä löytyy teillekin.
Mutta gluteenittomaan ruokavalioon käy mainiosti!!!!
Olisiko kuvan kastikkeelle ohjetta?
Kiitos kommentistasi, helpon (kuvan tyylisen) kastikkeen frittereille saat esimerkiksi maustamalla 200 g turkkilaista jugurttia dijoninsinapilla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.