
Panerointi antaa makua muuten miedolle pakasteseitille. Rapean pinnan saat myös vehnäleseillä.
Paneroitu seiti ja pinaatti-palsternakkamuusi
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita muusista. Kuori ja lohko palsternakat ja perunat kattilaan. Lisää vettä niin, että juurekset peittyvät. Keitä kypsäksi.
- Kun juurekset kypsyvät, mausta sulatetut kalapalat suolalla ja pippurilla. Murskaa näkkileivät esim. suljetussa pakastuspussissa kaulimella. Kaada näkkileipämurut lautaselle. Riko toiselle lautaselle munat. Pyörittele kalapalat ensin munassa ja sen jälkeen näkkileipämuruissa.
- Paista paneroidut kalapalat kypsäksi öljyssä paistinpannulla kerran paiston aikana kääntäen. Noin 2 minuuttia per puoli on sopiva aika.
- Kaada juuresten keitinvesi pois. Muussaa juurekset perunasurvimella tai sähkövatkaimella. Lisää joukkoon pinaatti, jogurtti ja sitruunan kuoriraaste. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna nopeasti kattilassa koko ajan sekoittaen. Tarjoile sitruunanlohkojen kanssa.
Kalapaikat pitää puolittaa, jotta kypsennysaika pitää?!