
Täytettyjen herkkusienten idea toimii myös muilla kasviksilla, esimerkiksi paprikoilla. Niiden makeus sopii hienosti rasvaisen pekonin kanssa.
Täytetyt grillipaprikat
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna grilli. Leikkaa paprikoista kannat pois ja poista siemenet sisältä esimerkiksi pienellä haarukalla.
-
Laita tuorejuusto kulhoon. Hienonna mantelit, yrtit ja valkosipuli ja lisää ne juuston joukkoon. Mausta suolalla ja hunajalla. Lusikoi täyte paprikoiden sisään.
-
Kääri pekonit paprikoiden ympärille siten, että suljet samalla päädyn pekonilla.
-
Grillaa paprikoita noin 5 minuuttia tai kunnes pekoni on kypsää.
Olen kaksi kertaa yrittänyt näitä ja joka kerta pekoni irtoaa paprikan ympäriltä ja tarttuu grilliin. Itse en siis ainakaan saa näitä onnistumaan millään.
Kiinnitä pekoni pienillä spagetin palasilla kiinni paprikaan. Ei pitäisi hajota.😊
Täyte on mahtavan makuista, tosin suolan määrän voi hyvin puolittaa. Pekonit paistan ensi kerralla erikseen. Eivät pysyneet paprikan ympärillä, vaikka tikuilla kiinnitin.