
Kun ruoanlaitolle on todella vähän aikaa, tortillapizzat ratkaisevat ongelman. Näiden tortillojen juju on piparjuurella maustettu ricotta. Koukuttavan hyvää!
Valkoiset lohi-tortillapizzat
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
-
Levitä tortillat kolmelle leivinpaperille. Sekoita ricotta ja piparjuuritahna keskenään kulhossa ja levitä seos tortillojen pinnalle. Suikaloi kevätsipuli.
-
Revi kala suupaloiksi ja jaa se tortilloille. Lisää kaprikset ja kevätsipuli. Mausta mustapippurilla.
-
Kun uuni on kuuma, paista tortilloja pelti kerrallaan 7–8 minuuttia. Lisää lopuksi päälle vesikrassia tai yrttejä.
Vinkki Täytteitä voi varioida sen mukaan mitä kaapista löytyy. Tuorejuusto tai ranskankerma käyvät ricottan korvaajaksi.
Tällä reseptillä tortilloista tulee pelkkiä valuvia lättyjä, jotka on pakko syödä haarukalla ja veitsellä kun ricottalevite on kostuttanut pehmeän leivän entistäkin pehmeämmäksi. Tortillat täytyy pikaisesti esipaistaa ennen päällystämistä. Vai oliko tarkoituskin, että tämän reseptin lopuksi leivät kääritään rullakebabiksi?
Laitetaanko kevätsipuli ennen vai jälkeen uunin?
Kiitos huomiosta! Reseptiä on nyt korjattu kevätsipulin osalta.
Tortillojen esipaistaminen ei ole välttämätöntä, kun pizzat syödään saman tien ja tarkoitus ei ole syödä niitä käsin.
Ensimmäiselle kommentoijalle: kun lukee näitä täällä nykyään esiteltäviä sekasotku"reseptejä" (joista juuri tämä ei taida silti olla se hulluin), voi hyvinkin uskoa, että onkin tarkoitus kääriä koko sotku lohitortillapizzakebabfalafelrullaksi...