Iskikö pizzanhimo? Tässä nopea ratkaisu! Pizzatoastissa maistuvat tulisen diavola-pizzan täytteet eli tomaattinen kastike, nduja-tahna ja mozzarella.
Pizzatoast
Ainekset
Työvaiheet
-
Levitä leiville tomaattipastakastiketta. Nosta päälle ndujaa, viipaloitua mozzarellaa ja viipaloitua tomaattia. Ripottele hieman kuivattua oreganoa.
-
Paista 225-asteisen uunin ylätasolla noin 5 minuuttia tai siihen asti, kunnes mozzarella on sulanut.
-
Ripottele kuumille leiville juuri ennen tarjoilua parmesaania ja halutessasi basilikaa.
No jopa oli taas tosi nerokas ja ihan uusi keksintö... Mistä näitä ennennäkemättömiä neronleimauksia oikein tulee?
Näitä tehtiin kotona jo 60-luvulla; niillä ruoka-aineilla, joita silloin löytyi suomalaisista ruokakaupoista: vaaleaa paahtoleipää, ketsuppia, (valkosipuli)metwurstia, tomaattiviipaleita, basilikaa ja oreganoa, päälle sinistä tai mustaa emmentalia kuorrutukseen.
Se on vaikeeta kun deadline pukkaa päälle ja ideat on ihan lopussa...
Näin se menee, kuka nuori ( tai vanhempiaan ) osaa tehdä enää karjalanpiirakoita tai muikkukukkoa?
Missä liha??
@ Mr JeBBha
Ndujassa on runsaasti sianlihaa ja -ihraa.