Tämän helpommalla leipoja ei voi päästä: pirtsakka nektariini-mustikkakakku sekoitetaan suoraan kakkuvuokaan!
Nektariini-mustikkakakku
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele irtopohjakakkuvuoka (halkaisija 20 cm) tarkasti voilla.
- Mittaa kuivat aineet vuokaan ja sekoita keskenään. Lisää munat, jogurtti ja rasva ja sekoita vuoassa tasaiseksi taikinaksi.
- Viipaloi nektariinit.
- Ripottele kakun päälle nektariiniviipaleet, mustikat ja sokeri.
- Paista kakkua uunin alatasossa 45–50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tarkasti tikulla. Anna kakun jäähtyä noin 5 minuuttia ja irrota sitten vuoasta.
- Koristele kypsä kakku kookoslastuilla ja tarjoa vaniljajäätelön kera.
Eipä ollut makua tässä kakussa.