
Helsinkiläisen kasvisravintolan avokadodippi on niin hyvää, että se saa syöjät säästämään tiskaajan vaivan.
Yes Yes Yes -ravintolan avokadodippi
Ainekset
Työvaiheet
- Poista yrteistä kovat varret. Kiehauta 3 l vettä ja 4 tl suolaa. Ryöppää yrttejä 30 sekuntia ja nosta reikäkauhalla jääveteen. Puristele jäähtyneet yrtit heti kuiviksi ja taputtele vielä keittiöliinalla. Hienonna yrtit.
- Paahda pistaaseja kuivassa kuumassa pannussa noin 5 minuuttia. Hienonna ne teholeikkurissa. Lisää öljy ja yrtit ja soseuta tasaiseksi seokseksi.
- Soseuta avokadot, raasta sitruunasta kuori ja purista mehu, kuori ja raasta valkosipuli. Sekoita ainekset suolan ja pippurin kanssa dippiin.
- Koristele parmesaanilla ja pistaaseilla. Viimeistele oliiviöljyllä. Tarjoa esimerkiksi tandoorileivän kanssa.