
Pasta bruschetta maistuu hyvältä kylmänäkin, joten pakkaa toinen annos eväsrasiaan ja nauti seuraavan päivän lounaalla.
Pasta bruschetta
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita bruschetasta. Poista tomaateista kanta ja kuutioi ne pieniksi isoon kulhoon. Hienonna valkosipulinkynsi ja basilika ja lisää tomaatin joukkoon. Mausta bruschetta suolalla ja pippurilla.
- Valuta kikherneet liemestään ja lisää bruschetan joukkoon.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Lisää kuuma pasta kulhoon ja sekoita.
- Pyöräytä annosten pinnalle ruokalusikalliset ricottaa.
KASVIKSET RAAKOINA. Avokadopasta aloitti trendin, jossa valmiin pasta-annoksen ei tarvitse aina olla höyryävän kuumaa. Maku onkin ihanan
raikas ja keveä, kun kasviksia ei kypsennetä vaan ne sekoitetaan suoraan kuumaan pastaan.
Â
Hyvää tuli! Ohjeeseen voisi kirjoittaa, että missä vaiheessa lisätään öljy! :)