
Suklaan ja maapähkinävoin yhdistelmä on klassikko. Vegaaniset herkut vaativat vain 6 raaka-ainetta.
Vegaaniset suklaa-maapähkinäherkut
Ainekset
Työvaiheet
-
Mittaa suklaapalat ja kookosöljy kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes suklaa on melkein sulanut. Siirrä liedeltä ja jatka sekoittamista, kunnes suklaa on sulanut täysin.
-
Laita 16 paperista minimuffinivuokaa muffinipellin koloihin tai lautaselle.
-
Laita noin 1 tl suklaasulaa vuokien pohjalle, levitä lusikalla myös reunoille. Siirrä pakastimeen 10 minuutiksi.
-
Sekoita maapähkinätäytteen ainekset. Levitä vuokiin suklaakerroksen päälle ja tasoita pinta. Siirrä taas pakastimeen 10 minuutiksi.
-
Levitä loppu suklaasula päällimmäiseksi ja laita vielä pakastimeen 10 minuutiksi.
-
Ota huoneenlämpöön ennen tarjoilua. Koristele sormisuolalla.