Puolikuiva australialainen valkoviini lämpimän mausteisten ja kevyiden kasvis- ja kalaruokien seuraan.

Mikä? Australialainen Peter Lehmann Layers White Blend 2019, 16,15 e.

Millainen? Viiden rypäleen sekoite. Aavistuksen makeassa maussa on aprikoosia, omenaa ja melonia. Suutuntuma on lempeän hapokas ja jälkimaku hedelmäisen kukkainen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Aromaattisten, lämpimien mausteiden tasoittajaksi sopii puolikuiva valkoviini. Uunissa paahdettu ja marokkolaisella ras el hanout -mausteseoksella tai garam masalalla maustettu kokonainen kukkakaali on herkullinen ”vegepaisti”.Viinin ominaisuudet toimivat myös mausteisten äyriäisruokien kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää ajankohtaisia viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla