
Pannaripalan voi loihtia juhlavammaksi nokareella kuohkeaa kermavaahtoa.
Kookospannukakku
Työvaiheet
- Laita uuni kuumemaan 225 asteeseen.
- Levitä leivinpaperi uunipellille. Paksumpi pannukakku syntyy 25 x 35 -senttisessä vuoassa.Â
- Lisää rasva pellille ja nosta pelti uuniin muutamaksi minuutiksi niin, että rasva sulaa.
- Vatkaa kookosjuoman joukkoon jauhot, muna, sokeri, kardemumma ja suola.
- Kaada taikina pellille. Paista uunissa 20 minuuttia. Lisää pinnalle pähkinäsekoitus ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
Vinkki! Pienemmän vuoan pannari on paksumpi ja vaatii pidemmän paistumisajan. Pellillinen on valmis, kun pannari ei enää hytise. Jos siemenet tummuvat paiston aikana liikaa, peitä pannukakku leivinpaperilla.
Â