
Mustapapupihvit ja lehtikaalisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Valuta pavut huolellisesti. Muussaa ne haarukalla tai sauvasekoittimella rouheaksi soseeksi. Lisää muusijauhe, kerma, muna ja mausteet. Hienonna lehtipersilja joukkoon. Anna turvota noin 5 minuuttia.
-
Poista lehtikaalin lehdistä keskiruoti ja revi lehdet suupaloiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Sekoita öljy, etikka ja mausteet pienessä kulhossa.
-
Muotoile papuseoksesta kostutetuin käsin pieniä pihvejä. Paista ne öljyssä pannulla, noin 2 minuuttia molemmin puolin. Siirrä pihvit lautaselle ja pidä ne lämpimänä.
-
Paista lehtikaalia ja sipulia pannulla pari minuuttia. Ota pannu liedeltä. Kääntele kastike joukkoon. Nosta lehtikaalisalaatti ja pihvit lautasille. Murustele fetaa päälle.
Vinkki Saat pihveistä vegaanisia korvaamalla munan noin desillä kaurahiutaleita.