Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
12 kpl
Valmistusaika
35 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Jauhelihakoftat
Ainekset
200
g
naudan jauhelihaa
1
dl
korppujauhoja
1
kpl
kananmuna
1,5
dl
hienonnettua sipulia
1
rkl
morttelissa hienonnettua maustepippuria
3
kpl
hienonnettua valkosipulinkynttä
1
tl
jauhettua mustapippuria
Pinnalle
lehtipersiljaa
200
g
lampaan jauhelihaa
1
tl
paprikajauhetta
suolaa
Työvaiheet
- Sekoita kaikki ainekset hyvin suuressa kulhossa.
- Muodosta massasta kostutetuin sormin pötköjä ja paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes koftat ovat kypsiä.
- Hienonna pinnalle runsaasti lehtipersiljaa.