
Ravintola Bambun ohjeella valmistettu härkäwokki nautitaan heti.
Katuruokaa kotikeittiössä: kevätsipuli-härkäwokki
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna öljy vokkipannussa ja paista siinä naudanlihasuikaleet nopeasti kahdessa erässä kypsiksi. Nosta sivuun. Paahda pannulla currytahnaa ja kaksi ruokalusikallista kookosmaitoa keskilämmöllä, kunnes seos alkaa tuoksua.
- Lisää ohueksi suikaloitu porkkana ja parin minuutin päästä salottisipuli ja pitkittäin halkaistut sokeriherneet. Kääntele parin minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat rapean kypsiä. Lisää joukkoon kookosmaito.
- Kiehauta toisessa kattilassa kasvisliemi ja lisää sekaan nuudelit. Kaada kasvisliemi pois, kun nuudelit ovat pehmenneet. Lisää nuudelit, lihasuikaleet ja silputut kevätsipulinvarret vokkipannuun ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta soijalla ja lisää päälle silputtua korianteria. Tarjoa heti.