Hedelmät sopivat myös suolaisiin ruokiin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
Greippisalaatti
Ainekset
1
verigreippi
1
fenkoli
1/2
ruukku
sileälehtistä persiljaa
100
g
salaattipinaattia
1/2
granaattiomena
Kastike
3
rkl
greippimehua
1
tl
dijonsinappia
1
rkl
öljyä
suolaa ja pippuria
koristeeksi rucolaa
Työvaiheet
- Kuori greippi ja leikkaa se kalvottomiksi lohkoiksi. Jos et ole näppärä veitsen käyttäjä, voit irrottaa hedelmäpalat käsin. Jätä pari viipaletta yli ja purista niistä mehu kastikkeeseen.
- Leikkaa fenkoli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen ja kumoa fenkolikuutioiden päälle. Hienonna persilja joukkoon. Levitä pinaatti tarjoilulautaselle. Lusikoi fenkolikuutiot pinaatille. Nosta greippilohkot ja rucolanlehdet päälle. Irrota granaattiomenasta siemenet ja koristele niillä salaatti.