Suussa sulava ragu saa tummaa ja paahteista makua Nespresso Arpeggio decaffeinato -espressosta ja täyteläisestä punaviinistä. Uunissa pitkään hautuva ragu nautitaan rennosti rapean patongin välissä sinapin ja punasipulin kera.
Nespresso Arpeggio Ragu
Ainekset
Työvaiheet
- Ota lihat huoneenlämpöön ½ h - 1h ennen valmistamista. Valmista kahvi ja lihaliemi.
- Kuori ja kuutioi sipulit ja porkkanat. Viipaloi varsiselleri ja hienonna timjami.
- Leikkaa lihat noin 4 cm paloiksi. Ruskista lihapalat oliiviöljyssä padassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pataan kasvikset, timjami, tomaattipyree ja rosmariinin oksat. Sekoita joukkoon punaviini. Anna kiehua 5 minuuttia.
- Lisää lihaliemi sekä Nespresso Arpeggio -espresso ja anna kiehahtaa. Sulje kansi ja anna padan hautua 175-asteisessa uunissa 3 tuntia. Poista kansi kahden tunnin jälkeen, jotta liemi kiehuu kasaan.
- Ragu on valmis, kun liha irtoaa luista ja hajoaa helposti. Poista lihasta luut ja rasvaosat ja revi lihat pieniksi paloiksi haarukoiden avulla.
- Tarjoa ranskalaisten sämpylöiden tai tuoreen patongin välissä sinapin ja punasipulin kanssa.