klo 15:11 | 31.8.2015

Säilö karviaiset mausteiseksi ketsupiksi!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-5 dl
Valmistusaika
45 min
Vaikeustaso
Helppo
Karviasketsuppi
Ainekset
1
l
karviaisia
1
sipuli
1 ½
dl
omenaviinietikkaa
1
rkl
suolaa
3
dl
fariinisokeria
2
kokonaista neilikkaa
1
rkl
keltaisia sinapinsiemeniä
ripaus
mustapippuria
½-1
dl
vettä
Työvaiheet
- Laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä ilman kantta 1 ½ tuntia välillä sekoitellen. Lisää vettä tarvittaessa tunnin keittämisen jälkeen.
- Muussaa seosta esimerkiksi perunasurvimella ja paseeraa sose painelemalla se tiheän siivilän läpi. Tarkista maku.
- Kaada karviaisketsuppi kuumana puhtaisiin lasitölkkeihin ja säilytä huoneenlämmössä valolta suojattuna tai jääkaapissa.