Kvinoa tuo ruokaisuutta tomaattipyreellä maustettuun kurpitsakeittoon. Hirmu herkkua nopeasti!
Katso kuvan kinkkukierteiden resepti täältä!
Kurpitsa-lehtikaalikeitto
Ainekset
Työvaiheet
1. Kuori kurpitsa ja puolita se. Kaavi siemenet pois lusikan avulla. Kuutioi kurpitsa. Revi lehtikaalin lehdet irti ruodista suupalan kokoisiksi.
2. Kuumenna öljy kattilassa, lisää tomaattipyree, kvinoa ja kurpitsa. Kuullota 5 minuuttia. Lisää vettä niin, että kurpitsat peittyvät. Mausta liemikuutiolla, laakerinlehdellä ja pippureilla.
3. Keitä kurpitsa kypsäksi eli noin 15 minuuttia. Lisää lehtikaalit ja keitä vielä 3 minuuttia.
Simppeli ja nätti! Vähän kyllä häiritsee tuo ”tomaatti maustettu”. :-)