
Valmis broileri, persimon ja sinihomejuusto ovat täydellinen makutrio.
Broileri-persimonsalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Irrota broilerin rintaleikkeistä luut ja nahka. Leikkaa liha noin puolen sentin kuutioiksi.
- Sekoita keskenään broilerikuutiot, sinihomejuustomurut, ranskankerma ja etikka. Hienonna joukkoon persilja. Mausta pippurilla ja siirrä seos hetkeksi kylmään.
- Paahda mantelilastut kuivassa, kuumassa pannussa kauniin ruskeiksi. Siirrä syrjään odottamaan.
- Huuhtele persimonit ja poista niistä kannat. Leikkaa hedelmät lohkoiksi. Paista lohkoja voissa kuumassa pannussa noin 1 minuutti.
- Pese ja kuivaa salaatinlehdet. Jaa broileritäyte lehdille. Nosta täytteen päälle hieman jäähtynyt persimonlohko ja ripottele pintaan paahdettuja mantelilastuja.