Tarjoa mozzarellatorttu marjojen kanssa.
Mozzarellatorttu
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sekoita notkea voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmuna hyvin sekoittaen. Sekoita leivinjauhe ja kaakao vehnäjauhoihin. Sekoita jauhot voi-sokerivaahtoon. Jaa taikina kahteen osaan. Painele puolet taikinasta irtopohjaisen vuoan pohjalle. Esikypsennä pohjaa 7 minuuttia.
- Tee täyte. Sekoita kerma, jogurtti, sokeri ja kananmunat tasaiseksi seokseksi. Lisää raastettu sitruunankuori, vaniljasokeri ja ripaus suolaa.
- Ota vuoka uunista ja anna torttupohjan hieman jäähtyä. Painele lopusta taikinasta tortulle reunat. Kaada täyte pohjan päälle. Revi mozzarellapallosta paloja ja lisää tortun pinnalle. Paista torttua 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia eli kunnes täyte on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.