
Muheva kanapata saa kypsyä kaikessa rauhassa täydelliseksi makusinfoniaksi.
Broileria ja vihanneksia viinissä
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhtele ja kuivaa broileri talouspaperilla. Poista broilerista nahka pientä terävää veistä apuna käyttäen. Sipaise broilerin pintaan öljy. Kuumenna paistinpannu liedellä ja paista broileriin pintaväriä.
- Sekoita morttelissa suola, mustapippuri, paprikajauhe, sitruunamehu ja raastettu kuori sekä hienonnetut valkosipulinkynnet. Hiero seos broilerin pintaan ja sisälle. Täytä broileri vielä nipulla tuoretta timjamia.
- Nosta broileri uunipataan. Paloittele porkkanat ja lisää pataan. Lisää myös tölkkitomaatit liemineen sekä viini, ja kanalientä niin, että ainekset peittyvät. Lisää vielä muutama timjamin oksa liemeen.
- Peitä pata kannella ja nosta uuniin. Kypsennä 180-asteessa vähintään tunti, mieluiten kaksi. Nosta broileri liemestä leikkuulaudalle ja paloittele. Tarjoile täysjyväriisin ja salaatin kera.
Heips, vähän väärät tunnisteet ja avainsanat - vegebaari, kasvisruoka jne. Vahinko kaiketikin :)
Hei! Kiitos kommentista ja huomiosta, avainsanat nyt muutettu! yt, Roosa/Soppa365