Ruokapankin löytää ruokapankki.blogspot.fi
Näistä tuli niin saamarin styrkkiä, että vieläkin tuntuu että nenästä lentää lieskat, MUTTA se oli ihan oma vika, olisi pitänyt laittaa kurkkua enempi tai wasabia vähempi... Tai oliko se ees virhe? Silti nää oli niin koukuttavia että kaikki meni kahteen naaman yheltä istumalta. Ite laitoin yhen kurkun, mutta siis jos haluut miedompia lieskoja niin laita vaikka kolme kurkkua eli teet isomman määrän kerralla.
Wasapi kurkut
Ainekset
Työvaiheet
Viipaloi kurkut ja ripottele päälle suolaa. Anna valuu liika neste pois eli noin 15 minuuttia. Tee sillä aikaa maustekastike eli sekoita keskenään riisietikka, wasabi, soija ja sokeri. Kuullota kuivalla pannulla seesamin siemenet, varo ettei pala.
Sitten vaan kun kurkut on valutettu niin kaikki sekoitetaan tarjoiluastiaan sekaisin ja herkutellaan lieskojen tai ilman lieskojen kera. Ite peukutan lieskojen puolesta :D