Sandron Richard McCormick tietää, mitä suomalaiset haluavat nyt syödä.
Sandron Richard McCormick tietää, mitä suomalaiset haluavat nyt syödä.

Kasvispainotteisella ruualla menee hyvin. Pohjois-Afrikan makuihin erikoistunut Sandro saa sisarravintolan.

Pohjois-Afrikan makuihin erikoistunut Sandro-ravintola on tullut niin suosituksi, että se avaa tänä syksynä uuden pisteen eteläiseen Helsinkiin. Uusi ravintola tulee Eiraan.

Helsingin Kallioon viime vuonna avattu Sandro tunnetaan parhaiten rennosta sunnuntaibrunssistaan, johon on lähes mahdoton päästä ilman etukäteen tehtyä pöytävarausta. Brunssi on monta kertaa valittu kaupungin parhaaksi, ja sitä on kiitelty muun muassa tahnavalikoimasta, jossa on erilaisia pestoja, hummusta, harissaa, tsatsikia ja tapenadea. Myös sen marinoituja kasviksia, laajaa salaattivalikoimaa ja itse tehtyä baklavaa on ylistetty.

Sandron laajeneminen Eiraan on uudenlainen ilmiö, sillä aiemmin suunta on ollut toisin päin. Esimerkiksi Fredantorin klassikko Tori-ravintola avasi pari vuotta sitten toisen pisteen Kalliossa ja Iso-Roballa aloittanut Fafa’s laajensi ensimmäisenä Sörnäisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sandron herkkuja saa muodikkaasti myös ruokarekasta, joka kiertää katuruokatapahtumissa ja festivaaleilla. Viime viikonloppuna Sandron koju oli Suvilahdessa Flow-festivaaleilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäys: Sandro Eirasta tulee saman kokoinen kuin Sandro Kallio on ja se se tulee Tehtaankadulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla