Kaupallinen yhteistyö

Nestemäisillä fondeilla saa helposti uudenlaista makua ruoanlaittoon. Kokeile jo tänään sitruunaista kanakeittoa tai herkullista halloumi-stroganoffia.

Ihmiset viettävät nyt kotona aikaa enemmän kuin koskaan. Helpoille sekä maukkaille ruokaohjeille on kysyntää. Moni kun sortuu pyörittämään samoja ruokia viikosta toiseen, vaikka juuri nyt olisi ihanaa yllättää ja ilahduttaa läheisiä uusilla ruuilla.

Ruokatoimittaja Suvi Rüster suunnitteli pyynnöstämme uuden reseptin, jonka liemeen saat makua fondista. Kokeile tätä ohjetta jo tänään ja ota talteen myös muut resepti-ideat arkeen.

Sitruunainen kana-kasviskeitto 

4 annosta 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sitruunasta pirteän makunsa saava, raikas kanakeitto valmistuu pöytään vartissa. Maukkaan liemen salaisuus on kanafondissa, sitruunan raastetussa kuoressa ja lusikallisessa hunajaa. Broilerinfileesuikaleet nostetaan kypsymään kuumaan liemeen ruskistamatta, jolloin ne antavat keittoon enemmän makua ja pysyvät mehevinä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 luomu sitruuna 

1 l vettä 

5 rkl Touch of taste kanafondia 

350 g broilerin fileesuikaleita tai paloiteltua fileepihviä 

400 g kasvissuikaleita, pakaste tai tuorekset wok-kasviksia 

1 rkl hunajaa  

2 dl ruokakermaa tai kookoskermaa 

Lisäksi 

1 dl hienonnettua korianteria, lehtipersiljaa tai kirveliä 

mustapippuria myllystä 

Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu.  Kiehauta vesi kattilassa. Lisää Touch of Taste -kanafondi, broilerinfileesuikaleet, kasvissuikaleet, sitruunan kuoriraaste ja -mehu sekä hunaja. Kiehauta ja keitä 10 minuuttia. Lisää ruokakerma tai kookoskerma. Kuumenna.

Maista keittoa ja lisää tarvittaessa vielä tilkka kanafondia.

Lisää keiton päälle reilusti hienonnettua korianteria. Rouhaise päälle mustapippuria. 

Poimi myös nämä helpot ja nopeat ohjeet talteen!

TÄYSJYVÄ POKE BOWL KATKARAVUILLA

HALLOUMI STROGANOFF

PASTAA KERMAISESSA SAVULOHI-PARSAKASTIKKEESSA

JAUHELIHAKASTIKE, ARKIPÄIVÄ - BOLOGNESE

KYLMÄ TOMAATTIKEITTO

Kokeile rohkeasti fondeja!

Nestemäisiä fondeja on helppo käyttää kaikessa ruoanlaitossa, kokkaatpa sitten keittoa, pataruokaa, kylmää tai lämmintä kastiketta, pastaa tai marinadia.

Fondien käyttö on kätevää, niitä voi lisätä ruokaan suoraan pullosta tilkka kerrallaan, maun mukaan. Fondi antaa ruokaan täyteläisen pohjamaun. Nestemäisenä se liukenee ja sekoittuu helposti ruokaan kuin ruokaan ilman kokkareita. Jos keitto, kastike tai pata kaipaa lopussa lisää makua, lorauta joukkoon tilkka nestemäistä fondia ja maista! Liemikuution voit kätevästi korvata 1,5 ruokalusikallisella fondia.

Touch of Taste -fondeja on yhteensä yli kymmenen eri makua, joilla saa kätevästi lisää makua liha-, kana-, kala- ja kasvisruokiin. Fondien täyteläinen maku syntyy laadukkaista raaka-aineista, ilman lisättyjä arominvahventeita tai hiivauutetta. Valikoimasta löytyy myös vegaaneille sopivia sekä luomufondeja.

HUOM! Touch of Taste -fondit säilyvät avattunakin pitkään. Avattu pullo säilyy jääkaapissa parasta ennen päivämäärään saakka.

Käyttäjät ovat ihastuneet fondeihin:

" En enää koskaan halua näprätä lihaliemikuutioiden kanssa, puolikkaita jämiä löytyy maustekaapista ihan liikaa. Nestemäistä fondia on tosi helppo käyttää maun mukaan, ja se säilyy avattuna pitkään."

"Ystäväni suositteli kalafondia, sillä saa kalakeittoon ihanan maun."

" Nestemäisten fondien monikäyttöisyys ihastuttaa. Fondia voi lorauttaa helposti ruokaan kuin ruokaan ja sillä saa helposti makua."

"Käytän kanafondia kaikissa kanaruuissa. Muun muassa kanarisoton maustaminen on helppoa, kun pystyn lisäämään makua missä kohtaa vain sen valmistuksen aikana."

"Lisään kasvisfondia omatekemään salaattikastikkeeseen. Olen myös käyttänyt sitä erilaisten kylmien dippien ja marinadien teossa. Helppoa ja hyvää!"

"Ateriasta kuin ateriasta tulee maukasta, kun kaataa tilkan fondia joukkoon. Samalla vältyn ajattelutyöltä, kun ei tarvitse pohtia mitä mausteita ruokaan olisi sopiva laittaa ja minkä verran."

Sisältö jatkuu mainoksen alla